Cerny Dul 38

Cerny Dul 38 is geschikt voor 10 personen, ligt zeer centraal  in het dorp achter het infocentrum en heeft een mooi groot balkon op het zuiden met een schitterend uitzicht op de berg Cerna Hora. Het ligt rustig en heeft een grote parkeerplaats voor het huis. 

In de geheel afgesloten tuin kunt u heerlijk zitten, maar ook onder de ruime veranda.

De woonkamer bestaat uit 2 zithoeken, heeft een satelliet tv met Nederlandse zenders. Zowel binnen als buiten het huis heeft u wifi.

De keuken  heeft alles wat u nodig heeft: fornuis met oven, magnetron, koffiezetapparaat, Senseo, koelkast met diepvries vak enz. Tevens een eettafel (uittrekbaar) geschikt voor 10 personen.

4 slaapkamers: 2 tweepersoons en 2 driepersoons op de 1e etage is tevens een wc met wastafel. Van de tweepersoonskamer is er een klein.

Beneden zijn twee badkamers: 1 met bad en douche, 1 met douche en beiden met wastafel. Tevens is er een wasmachine met strijkplank en strijkijzer.
Boven is tevens een toilet met een wastafel

Het huis ligt achter het infocentrum en het museumpje. Vlakbij het huis stroomt het bergbeekje ‘Cista’. Het huis ligt centraal in het dorp, zodat u alles bij de hand heeft. De centrale ligging van het dorp in het Reuzengebergte maakt het zeer geschikt voor mooie wandelingen en het maken van mooie uitstapjes.

Bij Bistro Svanda (< 100 meter) kunt u elke morgen verse broodjes halen en andere eenvoudige levensmiddelen: zie in te vullen lijst in de map. Bij Svanda kunt u ook iets kleins eten of mee nemen naar huis.