Graag willen wij ons even voorstellen: Wij zijn SVen MItch en COlin en samen met onze ouders zijn wij SVEMICO. Een Nederlands gezin en verhuren sinds 1999 drie vakantiehuizen in  Cerny Dul, het centrum van het Reuzengebergte, Tsjechie.
Sven 1999

In 1999 kochten wij Cerny Dul 99 voor ons gezin om goedkoop op wintersport te gaan, maar ook voor de omgeving, de uitstapjes en activiteiten.

Mitch 1999

Onze vader, die het Reuzengebergte heel goed kende, koos een dorpje uit, dat heel centraal lag en ideaal was om het hele jaar op vakantie te gaan.

Colin 1999

Wat voor ons  gezin ideaal was, was natuurlijk ook voor andere gezinnen ideaal: familie, collega’s, de buurt enz. En natuurlijk ook voor u …

De afgelopen 20 jaar hebben we in Cerny Dul leren skiën en snowborden. Er zijn veel liften en skigebieden bijgekomen, waardoor het een ideaal gebied is geworden voor de wintersport.
De afgelopen jaren hebben we aan veel activiteiten meegedaan en verschillende leuke uitstapjes gemaakt. Wij hebben de leukste verzameld, in de mappen verwerkt en op onze website gezet. Inmiddels hebben we 3 huizen, die van alle gemakken zijn voorzien. Naast wintersport zijn de huizen en omgeving vooral geschikt voor gezinnen, die houden van een actieve vakantie en 50+ers, die van natuur en cultuur houden.
Wilt u meer weten? Bekijk dan onze uitgebreide website. 
Familie Weenink.