Omgeving

 

 

Cerny Dul

 

Centrum

 

Reuzengebergte

 

Natuur & Cultuur

Wandelparadijs

Mooie uitstapjes
Actieve vakantie 
Beste ski area

Speciaal voor: 

Families en 50+

 
 
 
Klik op de foto´s boven en onder voor meer informatie.

Wandelparadijs

Het Reuzengebergte is een zeer geschikt voor het maken van schitterende wandelingen met goede liften en goed aangegeven routes.

mooie natuur

Het Reuzengebergte is elk jaargetijde mooi: winter/wintersport, lente/met zijn bloesems, zomer/met veel aktiviteiten, herfst/met zijn herfststinten.

Beste skigebied

Het skigebied Cerna Hora met de gebieden Cerny Dul, Janzke Lazne, Svoboda en Pec het beste skigebied van Tsjechië. De vele stoeltjesliften brengen u naar de mooiste afdalingen.

Veel activiteiten

Vooral in de zomer vinden er veel activiteiten plaats. Vraag bij het infocentrum om de actuele informatie. Bij de Cerna Hora (Janske Lazne), in Pec en Spinleruv Mlyn kunt u veel regelen en huren o.a. mountainbikes, steps

centrale ligging

Binnen een straal van 200 meter bevindt zich een infocentrum, een bankautomaat, een bushalte, een postkantoor, een kruidenier (verse broodjes voor bij het ontbijt), goede restaurants, kortom alles wat u nodig heeft.

Leuke uitstapjes

Door de centrale ligging van Cerny Dul is de locatie zeer geschikt voor het maken van uitstapjes: Pec (hoogste berg), Spindleruv Mlyn, Harrachov, Praag, Dierentuin, Polen, activiteiten enz. zijn goed en snel te bereiken. 

mooie omgeving

De vele berghutten in de mooie omgeving zijn zeer geschikt voor een goede versnapering, lunch of diner. Ze liggen vaak op plekken, waar u een mooi uitzicht heeft op de omgeving.

Veel cultuur

De oude stadjes met hun karakteristieke huisjes, pleinen en kerkjes zijn voor elke cultuurliefhebber een genot om te zien. Cultuurstad Praag ligt op 2 uur rijden van Cerny Dul.

Het Reuzengebergte is een uniek gebied. De natuur is zijn eigen gang gegaan: bekijk de filmpjes en klik op de plaatjes hiernaast.

Unieke omgeving
Uniek Krkokonose
Mumlavské waterval
Cerna Hora parasailing
Pec pod Snezkou (hoogste berg)
Bron van de Elbe