Svemico

DutchGermanEnglishCzechPolish

Klik op de plaatjes voor een vergroting.

Dit typische 8-persoons Tsjechisch oud boerderijtje is helemaal gerenoveerd en aangepast aan alle westerse gemakken. Het ligt middenin het dorp, achter het marktplein, dichtbij alle voorzieningen, die men nodig heeft. Om de hoek is een klein winkeltje met eetgelegenheid, waar men elke ochtend, evt. op bestelling, verse broodjes kan halen. Bushalte, postkantoor, infocentrum, restaurants, skipistes enz. liggen allemaal binnen een cirkel van 200 meter. Langs het huisje komt geen verkeer (lekker rustig), maar u mag hier wel laden en lossen. Parkeren: op 100 meter bij Svemico-huizen 38 en 259.

Het huisje heeft een heerlijke afgesloten tuin, waar u kunt zitten en aan de zijkant een klein verhoogd terrasje met picknicktafel. Stoelen, parasols en BBQ zijn aanwezig. 

De keuken is van alle gemakken voorzien: fornuis met oven, koffiezetapparaat, Senseo, magnetron, waterkoker, koelkast met vriesvak, grote tafel (8x) enz,

De woonkamer heeft Tsjechische meubels, Satelliet-tv met alle Nederlandse zenders, wifi.

De badkamer en de toilet zijn van elkaar gescheiden. De badkamer heeft een douche, een bad en een wastafel. Tevens staat er een wasmachine.

Het huis heeft 4 slaapkamers, twee boven en 2 beneden, waarvan 1 kleiner is met doorgang door de slaapkamer van de ouders.

De mooie ruime hal heeft een vide.

Voor kleine kinderen en babies is alles aanwezig: kinderbed, box, kinderstoel, kinderbadje enz. 

Het huisje ligt direct achter het marktplein en op 10 meter van het bergbeekje ‘Cista’. Vanuit het dorp kunnen mooie wandelingen gemaakt worden en ligt zeer centraal t.o.v. andere gebieden en uitstapjes.

Bij Bistro Svanda (< 100 meter) kunt u elke morgen verse broodjes halen en andere eenvoudige levensmiddelen: zie in te vullen lijst in de map. Bij Svanda kunt u ook iets kleins eten of mee nemen naar huis.