Onze huisregels:

 

Wij verhuren graag onze huizen aan onze gasten, maar willen van tevoren enkele regels afspreken.

 

Wij gaan ervan uit, dat u respect met onze mensen; de beheerder, de schoonmakers en de inwoners van Cerny Dul omgaat, maar vooral met de gasten, die na uw verblijf komen.

          aankomsttijd: op zaterdag, tussen 15 – 18 uur.

          vertrektijd: op zaterdag, voor 10 uur.

          wilt u van deze tijden afwijken, overleg dit dan met de beheerder.

          laat het huis bij vertrek schoon achter; servies, bestek enz. schoon in de kasten.

          Meld schades en/of gebreken bij aankomst of tijdens uw verblijf direct, zodat de beheerder dit kan verhelpen en de volgende gasten in een goed huis komen.

          Het afval kan in de container bij het huis. De container moet 1x per week aan de straat geplaatst worden en wordt dan geledigd. Papier, glas, plastic, textiel moet gescheiden worden en op 200 meter bij restaurant Posta in de desbetreffende containers gebracht worden. Laat geen volle container voor de volgende gasten achter.

 

Het Reuzengebergte is een wandelparadijs, ook voor uw hond. De gasten, die een hond mee willen nemen, vragen wij rekening te houden met de gasten, die na u komen:

          huis tijdig luchten

          neem een deken of mand mee en laat de hond niet op de bedden of de banken.

          verwijder ‘ongelukjes’ door uw hond in het huis of de tuin.

          verwijder alle haren o.a. van het vloerkleed.

 

Roken:

Wij willen het roken niet verbieden, maar doe dit a.u.b. buiten. Houd rekening met gasten, die na u komen, zoals carapatiënten.

 

Vreemdelingenpolitie:

M.i.v. 1 januari 2017 is er een nieuwe migratiewet in Tsjechië: alle toeristen moeten digitaal via een Portal bij de vreemdelingenpolitie in Praag aangemeld worden. Dit is belangrijk bij eventuele calamiteiten. Wij vragen u een toegestuurde lijst in te vullen met uw gegevens, waarbij het paspoort- of identiteitsnummer van alle gasten (ook alle kinderen) erg belangrijk is.

Wij willen deze lijst graag samen met de restantbetaling ontvangen, zodat deze nog tijdig gecontroleerd kan worden en we het met de reisdocumenten mee kunnen sturen..